Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2021 р., 13:17
9 листопада 2021 року, у День української писемності та мови, відбудеться трансляція ХХІ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.
08 Листопада, 2021 р., 09:51
Зовсім скоро українці зможуть оцінити всі переваги зміни місця реєстрації онлайн та забути про черги, довідки та спілкування з чиновниками. Чоловікам також не доведеться ходити у військкомати для цього. "За" проголосувало 238 депутатів.
08 Листопада, 2021 р., 09:46
МІФ: Вакциновані легше заражають інших людей, бо в них із щепленням ввели коронавірус. Це негативно впливає на епідситуацію
08 Листопада, 2021 р., 09:42
Періодично у соцмережах можна побачити відео та публікації, де вказується, що демонстрація COVID-сертифікату чи довідки про вакцинацію – це розголошення медичної таємниці. Автори таких дописів стверджують, що ніхто не може вимагати показати відповідний документ, оскільки це порушення прав громадян.
07 Листопада, 2021 р., 10:46
Це свято працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати та безпеки праці, трудових відносин.
05 Листопада, 2021 р., 17:56
Долучайтесь до формування новітньої історії нашого району, переходьте на офіційний сайт Краматорської районної ради та віддайте свій голос за один з варіантів офіційної символіки. 
05 Листопада, 2021 р., 16:00
Заступник голови Краматорської райдержадміністрації Юрій Люлька та начальник управління соціального захисту населення Краматорської РДА Ольга Патрікєєва 5 листопада взяли участь в онлайн обговоренні з представниками всіх райдержадміністрацій країни.
05 Листопада, 2021 р., 11:43
Люди, які обрали своєю професією соціальний захист – це люди, які всім іншим можуть подати приклад людяності, співчуття та милосердя. Тому, напередодні цього свята заступник голови Краматорської районної державної адміністрації Юрій Люлька відвідав відділення управління соціального захисту населення Краматорської райдержадміністрації та привітав співробітників.
05 Листопада, 2021 р., 09:18
Уряд ухвалив історичну для земельних відносин постанову, яка регламентує нову уніфіковану методику затвердження нормативної грошової оцінки (НГО) землі. 
05 Листопада, 2021 р., 09:01
Краматорська державна податкова інспекція нагадує, що з 01 вересня 2021 року стартувала компанія одноразового добровільного (спеціального) декларування, яка буде тривати 1 рік. Одноразове добровільне декларування – абсолютно добровільне та спрямовано на тих, хто отримав суттєві доходи, з яких не було сплачено податки. Одноразове добровільне декларування – це унікальний шанс на компромісних умовах добровільно легалізувати свої активи - нерухомість, транспорт або інші активи, загальна вартість яких перевищує 400 тис.грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування