Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Вересня, 2021 р., 16:33
Вночі 30 вересня на півночі Донецької області очікуються заморозки на поверхні ґрунту 0-3 морозу.
28 Вересня, 2021 р., 16:21
Рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території всіх регіонів України починаючи з 00 год 00 хв 23 вересня встановлено “жовтий” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, та запроваджено відповідні протиепідемічні заходи.
28 Вересня, 2021 р., 12:16
28 вересня під головуванням Андрія Панкова, голови Краматорської райдержадміністрації відбулась нарада з представниками комісій з реорганізації відділів, управлінь, служби Костянтинівської районної державної адміністрації.
28 Вересня, 2021 р., 07:17
80 років тому, 29-30 вересня 1941 року, в урочищі Бабин Яр каральні підрозділи СС (а саме айнзатцгрупа "Ц", німецький поліційний батальйон "Південь" та їх поплічники) вбили 33771 людину. Це були виключно євреї: жінки, чоловіки, діти, люди похилого віку. Трагедія увійшла в історію як всесвітній символ Голокосту єврейського народу.
27 Вересня, 2021 р., 13:52
27 вересня під головуванням Андрія Панкова, голови Краматорської райдержадміністрації відбулась нарада з представниками комісій з реорганізації відділів, управлінь, служби Слов’янської райдержадміністрації.
27 Вересня, 2021 р., 11:25
Вітаємо працівників закладів дошкільної освіти з професійним святом — Днем вихователя та працівників дошкільної освіти!
27 Вересня, 2021 р., 10:03
27 вересня в Україні відзначають всесвітній День туризму та День туризму в Україні Це свято кожного, хто хоч раз відчув себе мандрівником, вибравшись зі щоденної буденної метушні на берег річки, в ліс, в поле або в інші місця, якими так багата наша земля. І, звичайно ж, це свято тих, хто безпосередньо працює у сфері туристичного бізнесу: співробітників туристичних компаній, музейних працівників, керівників і персоналу готельних комплексів – усіх, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок.
26 Вересня, 2021 р., 10:01
Заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова привітала Миколаївську громаду з Днем міста. Цього року містяни святкують 291 річницю заснування Миколаївки.
26 Вересня, 2021 р., 10:00
25 вересня в Україні відзначається День машинобудівника − професійне свято працівників машинобудування і приладобудування України У Краматорському районі функціонують найпотужніші та найсучасніші машинобудівні підприємства України, які вкладають значний внесок у добробут та розвиток територіальних громад району. У це професійне свято Краматорська районна державна адміністрація вітає всіх, хто пов'язав своє життя з машинобудівною галуззю, бажаємо успіхів і здобутків у роботі, міцного здоров'я та родинного щастя, а також високих здобутків! Ваша праця дуже важлива для нашого району і розвитку нашої економіки! #краматорськ_рда #краматорськ_інфо
25 Вересня, 2021 р., 09:59
25 вересня місту енергетиків Миколаївці виповнюється 291 рік Вітаємо мешканців Миколаївської територіальної громади з Днем міста! Миколаївська територіальна громада є важливою частиною великої родини територіальних громад Краматорського району, в ній живуть неймовірні люди. Бажаємо всім мешканцям Миколаївської громади міцного здоров'я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи. Нехай серед миколаївців панують мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра. Добробуту та постійного розвитку вашому місту! З Днем народження, Миколаївка! #краматорськ_рда #краматорськ_інфо

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування