Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Листопада, 2021 р., 18:22
2 листопада голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков, перший заступник голови РДА Сергій Боєвський та заступник голови райдержадміністрації Юрій Люлька взяли участь в селекторній нараді щодо стану справ з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в Донецькій області.
02 Листопада, 2021 р., 18:12
Друга доза вакцини проти COVID-19, введена раніше або пізніше рекомендованого інтервалу, зараховується до повного курсу вакцинації без необхідності повторення його спочатку. Люди, які щепилися другою дозою з порушенням інтервалу, також можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію та COVID-сертифікат. 
02 Листопада, 2021 р., 17:42
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність, почуття обов’язку, самовіддане служіння обраній справі, вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери, голова Краматорської районної державної адміністрації Андрій Панков відзначив працівників управління соціального захисту населення Краматорської райдержадміністрації.
02 Листопада, 2021 р., 11:41
2 листопада під головуванням Андрія Панкова  - голови Краматорської райдержадміністрації, в режимі онлайн відбулась апаратна нарада із заступниками голови, начальниками відділів, управлінь та служби райдержадміністрації.
01 Листопада, 2021 р., 20:38
Тепер для цього не потрібен електронний підпис, зокрема, і Дія.Підпис, для якого було треба було підтвердження особи за допомогою Photo ID. Тепер достатньо буде згоди користувача. Створення сертифікату без підпису вже доступно в останньому оновленні застосунку, тож оновіть його. Відтепер українцям не потрібно мати е-підпис для того, щоб згенерувати COVID-сертифікат, як на порталі, так і у застосунку Дія — достатньо буде авторизації через BankID чи Mobile ID. 
01 Листопада, 2021 р., 19:38
Краматорська районна державна  адміністрація повідомляє, що динаміка захворюваності на COVID-19 на Донеччині щодня погіршується. 
01 Листопада, 2021 р., 16:16
З метою координації спільних дій в межах Краматорського району, налагодження ефективної взаємодії з органами місцевого самоврядування та забезпечення послідовної та ефективної роботи з виконання державних та регіональних програм, відповідно до доручення голови Донецької облдержадміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка, Краматорська райдержадміністрація  ініціювала проведення  відеонаради, яка відбулася 1 листопада 2021 року. 
01 Листопада, 2021 р., 16:10
Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння, а доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Бажаємо, щоб кожен день  повнився гарним настроєм, сердечними зустрічами та плідною працею на благо України, Донеччини та рідного для Вас Краматорська!
31 Жовтня, 2021 р., 09:57
Свято працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства об’єднало між собою професіоналів й автолюбителів, усіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті, чиє життя пов’язане з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом.
30 Жовтня, 2021 р., 14:41
Знаємо Вас як працелюбного, принципового, енергійного керівника, який віддає усі сили, знання та досвід для розвитку громади та всього району. Тож нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас і надалі, дають можливість реалізовувати ідеї і приймати мудрі рішення, а Ваша самовіддана праця дарує Вам радість і задоволення, вдячність за добрі справи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування