Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Листопада, 2021 р., 13:38
Як повідомляє сайт Донецької облдержадміністрації, у рамках президентської програми «Велике будівництво» на Донеччині цього року вже завершено роботи на 12 об’єктах з 38, визначених на 2021 рік. Передбачається, що до кінця року роботи будуть завершено ще на 14 об’єктах, решта об’єктів – перехідні на наступний рік.
12 Листопада, 2021 р., 11:14
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 № 691 „Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини” (зі змінами та доповненнями) запроваджено комплексну послугу "єМалятко", що складається з таких послуг:
11 Листопада, 2021 р., 18:40
Архівним відділом Краматорської райдержадміністрації проведено перший урок «Видатні постаті Донеччини» для учнів 9 класу Райгородоцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (Миколаївська ТГ). Захід відбувся в режимі онлайн в межах Регіонального культурно-просвітницького заходу «Донбас – це Україна».  
11 Листопада, 2021 р., 15:13
Підписано меморандум про співпрацю та взаємодію в галузі культури, мистецтв і туризму  між Донецькою обласною державною адміністрацією, Східним оперативно-територіальним об’єднанням Національної гвардії України, Маріупольською міською радою, Маріупольською районною державною адміністрацією, Мангушською селищною радою, Сартанською селищною військово-цивільною адміністрацією, Краматорською міською радою, Краматорською районною державною адміністрацією, Слов’янською міською військово-цивільною адміністрацією та обласними закладами культури. 
11 Листопада, 2021 р., 14:26
Голова Краматорської районної державної адміністрації Андрій Панков та заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова взяли участь у представницькому Форумі “Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави”.
11 Листопада, 2021 р., 13:24
53% українців володіють цифровою грамотністю нижче базового рівня. Тому Міністерство цифрової трансформації України оголошує місяць цифрової грамотності — масштабну інформаційну кампанію, яка надихне українців на навчання цифрових навичок. 
11 Листопада, 2021 р., 13:23
11 листопада заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова та представники відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Вікторія Моднікова та Всеволод Єлетенко відвідали з робочою поїздкою ЦНАП міста Слов’янська.
10 Листопада, 2021 р., 17:17
Голова райдержадміністрації Андрій Панков взяв участь у селекторній нараді з керівниками районів, міст та селищ Донеччини під головуванням очільника облдержадміністрації, керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка 
10 Листопада, 2021 р., 15:51
Донецька область входить до десятки лідерів в Україні за кількістю  щеплень проти COVID-19, проведених  з початку кампанії з вакцинації.  Про це під час круглого столу «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні», що проходив у Краматорську, розповіла аналітикиня інформаційно-статистичної звітності щодо перебігу вакцинальної кампанії проти COVID-19 при МОЗ України Олександра Каркіщенко. 
10 Листопада, 2021 р., 15:48
10 листопада під керівництвом заступника голови Краматорської райдержадміністрації Юрія Люльки відбулось засідання районної комісії у справах альтернативної (невійськової) служби при Краматорській районній державній адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування