Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2022 р., 10:46
5000 українок, які тимчасово залишили рідні міста, зможуть опанувати creative & tech професії та отримати стипендію за навчання Напад росії на Україну змусив понад 4 млн українців виїхати за межі країни. А 6,5 млн — переселитися в західні та центральні області. Переважна більшість переселенців — це жінки, які рятують своїх дітей. Спільно з Projector за підтримки Дія.Бізнес, запускаємо фонд, що допоможе жінкам і дівчатам працювати, бути незалежними, інтегруватися у європейське creative & tech середовище. Ми закликаємо розпочати новий кар?єрний шлях після навчання нової креативної чи tech-професії. Що це буде:
07 Квітня, 2022 р., 10:31
Місяць тому у Телеграм запрацював бот "Дитина не сама" https://t.me/dytyna_ne_sama_bot
06 Квітня, 2022 р., 19:01
Президент України Володимир Зеленський провів нараду з членами Кабінету Міністрів та представниками Офісу Глави держави щодо стану виконання державного бюджету на поточний рік та запровадження ембарго на торгівлю з Росією.
06 Квітня, 2022 р., 17:23
Проєкт PROSTO підтримує актуальність інформації щодо роботи із внутрішньо переміщеними особами (ВПО).
06 Квітня, 2022 р., 15:27
Контакт-центр НСЗУ продовжує працювати. За номером 16-77 можна отримати інформацію щодо надання медичної допомоги та роботи медичної системи під час воєнного стану.
06 Квітня, 2022 р., 13:33
Унаслідок масштабних бойових дій російські окупанти пошкодили мережу українських операторів зв’язку. Люди в багатьох населених пунктах залишилися без доступу до інтернету.
06 Квітня, 2022 р., 10:25
24 лютого 2022 року для українців почався новий відлік життя й боротьби за нього. Ми втрачаємо близьких людей, домівки, бачимо свої зруйновані міста, переїжджаємо в інші країни й розлучаємося з рідними.
06 Квітня, 2022 р., 10:10
Українці почали отримувати повідомлення для відновлення акаунтів, що надходять з телефонів, викрадених військовими рф, в намаганні відновити доступ до награбованих "трофеїв".
05 Квітня, 2022 р., 17:41
Якщо ви отримували пенсії та субсидії через «Укрпошту», та не виїжджали і знаходитесь на своєму постійному місці проживання – будь ласка, очікуйте свою пенсію, соціальну виплату або субсидію вдома, або можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від Укрпошти. Залежно від стану бойових дій можуть бути перенесені дати виплат, про що буде повідомлено додатково, але виплати обов’язково будуть. Перевірити роботу відділень Укрпошти у вашому регіоні можна за посиланням https://offices.ukrposhta.ua/
05 Квітня, 2022 р., 17:38
Звірства рашистів у Бучі стали шоком для всього світу. Армія «асвабадітєлєй» наочно показала, що насправді являє собою «руZZкій мір» – убиті діти зі зав’язаними руками, зґвалтовані жінки, понівечені тіла чоловіків... Безжальне концентроване зло цинічно прикриває свої дії недолугими байками про нацистів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування