Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Січня, 2024 р., 11:25
Волноваський район. Новоукраїнка Вугледарської громади обстріляна касетними боєприпасами — без жертв. Покровський район. В Авдіївці поранено 2 людини. У Курахівській громаді ракетного удару зазнав Гірник — 2 людини загинули, 9 поранено; пошкоджено дві 5-поверхівки і 43 приватні будинки. Також у громаді пошкоджено 4 будинки у Трудовому. Краматорський район. Серед ночі росіяни ударили по Олексієво-Дружківці — зруйновано 3 будинки, пошкоджено 10 будинків та інтернат. У Лиманській громаді під вогнем Торське, Ямпіль і Терни. У Костянтинівській громаді обстріляні околиці кількох сіл. Бахмутський район. У Сіверську зруйновано 2 будинки, пошкоджено 2 будинки і адмінбудівлю. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків і 4 багатоповерхівки. Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 69 осіб, у тому числі 17 дітей.
24 Січня, 2024 р., 15:15
Про примусову евакуацію дітей з лінії фронту говорили сьогодні під керівництвом голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна на засіданні обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Участь в засіданні взяв голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. «На жаль, не всі дорослі усвідомлюють свою відповідальність за життя і здоров’я власних дітей — і багато хто досі залишається на територіях, поблизу яких точаться активні бойові дії. У частині прифронтових громад Волноваського, Покровського, Краматорського і Бахмутського районів примусова евакуація триває ще з квітня минулого року. Сьогодні ми ухвалили рішення розпочати її в окремих населених пунктах Мар’їнської та Очеретинської громад — зараз там досі знаходяться 72 дитини. Діти не мають зростати на війні. Ми повинні зробити все необхідне, щоб діти Донеччини жили у відносній безпеці в далині від фронту», зазначив Вадим Філашкін.
24 Січня, 2024 р., 11:09
Інформація про постраждалих цивільних за добу не надходила.
24 Січня, 2024 р., 11:01
Наша розвідка - одна з основ системи національної безпеки, яка в умовах війни з російськими окупантами захищає інтереси нашої держави.Сил, незламності у боротьбі за незалежність України, нових перемог у протистоянні з ворогами України. Нехай кожна ваша місія буде успішною! Слава українським розвідникам! Слава Україні!
22 Січня, 2024 р., 11:43
22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлене Указом Президента України «Про День Соборності України» від 13 листопада 2014 року № 871.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування