Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як цифрова освіта допоможе працевлаштуватися під час війни

Дата: 17.07.2022 13:26
Кількість переглядів: 396

Цифровізація стала частиною нашого життя. А сучасні вимоги в цифровій освіті серед  роботодавців зростають. Якщо ви втратили роботу під час війни та наразі шукаєте її, пропонуємо виділити кілька хвилин на день, щоб підвищити цифрову грамотність. 

  • Освітній курс "Сучасне резюме та пошук роботи онлайн" https://osvita.diia.gov.ua/courses/employment. Дізнайтеся, як правильно підготувати резюме, потрапити на співбесіди і не втратити мотивацію протягом виснажливих пошуків роботи.
  • Додайте сертифікат Цифрограм до резюме. Отримати його можна після складання національного тесту на цифрову грамотність — Цифрограм https://osvita.diia.gov.ua/digigram. До речі, є кілька версій Цифрограму — для громадян, держслужбовців, медиків і вчителів.
  • Опануйте нову цифрову професію https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-professions. У серіалі розкажемо про всі види діджитал-напрямів, щоб вам було легше обрати свій.
  • Навчіться програмувати з нуля https://osvita.diia.gov.ua/courses/programming-for-beginners. Дізнайтеся в серіалі всі базові поняття для початку роботи в ІТ. Складні терміни – простою мовою.  

Цифрові навички підвищують шанси влаштуватися на роботу. Опановуйте нові сучасні скіли, щоб будувати цифрове майбутнє.

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування