Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Лютого, 2022 р., 15:57
22 лютого відбувся онлайн-семінар департамента економіки Донецької облдержадміністрації щодо підготовки та подання інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2023 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
22 Лютого, 2022 р., 15:55
Україна прагне добитися відновлення територіальної цілісності у її міжнародно визнаних кордонах  виключно політичним шляхом,  ЗСУ не планують іти у наступ. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко  сказав на  брифінгу у Краматорську, звертаючись до людей, які живуть  на тимчасово окупованій території Донецької області.  
22 Лютого, 2022 р., 15:37
Міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна сьогодні, 22 лютого ознайомилась з ходом будівництва багатоквартирного будинку для внутрішньо переміщених осіб, який зараз будується у Краматорську в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
22 Лютого, 2022 р., 10:58
22 лютого під керівництвом першого заступника Сергія Боєвського  проведено оперативну нараду щодо ускладнення воєнно-політичної обстановки на території населених пунктів окремих районів області з начальником Краматорського районного управління ГУ ДСНС Миколою Коломійцем. У нараді взяли участь головний спеціаліст відділу оборонної, мобілізаційної роботи Ірина Бутиліна та начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, екології та архітектури райдержадміністрації Роман Сімашов. 
22 Лютого, 2022 р., 08:41
Своїми рішеннями щодо визнання «незалежності» окупованих районів Донецької та Луганської областей Росія порушує суверенітет і територіальну цілісність України та легалізує свої війська на Донбасі, які перебували там з 2014 року. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у зверненні за підсумками засідання РНБО.
22 Лютого, 2022 р., 08:40
Маєте симптоми COVID-19, але не уклали декларацію з сімейним лікарем? Міністерство охорони здоров'я публікує алгоритм, що має робити пацієнт у таких випадках. За відсутності сімейного лікаря пацієнту слід звернутися до гарячої лінії COVID-19. За номером гарячої лінії пацієнту підкажуть, як діяти.
21 Лютого, 2022 р., 16:34
21 лютого відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, прав людини, протидії корупції та інформаційно-комунікативних технологій Краматорської районної ради.
21 Лютого, 2022 р., 15:47
Інформація стосовно нібито мобілізації працівників Донецької облдержадміністрації, яка активно шириться інтернетом, є фейком. Про це заявив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.
21 Лютого, 2022 р., 15:40
21 лютого управлінням культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації було проведено онлайн нараду для керівників закладів культури територіальних громад та представників райдержадміністрацій щодо вирішення організаційних питань з проведення «Марафону Єднання», реалізація якого передбачена Планом заходів Міністерства культури та інформаційної політики України на виконання Указу Президента України від 14 лютого 2022 р. №53 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства».
21 Лютого, 2022 р., 10:21
Регіональне відділення Фонду Державного майна України по Донецькій та Луганській областях інформує щодо можливості приватизації об’єктів державної власності у Донецькій області (сайт http://privatization.gov.ua розділ «мала приватизація»), аукціон по яким відбудеться 24.02.2022 в електронній торговій системі ProZorro.Продажі, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування