Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Серпня, 2021 р., 15:28
Телеканал Донеччина TV до 30-річчя незалежності України започаткувала спеціальний телевізійний проєкт, у якому активна громадскість регіону вітає нашу країну з 30-річчям незалежності.
12 Серпня, 2021 р., 15:25
Діти – це не тільки майбутнє нації, вони – сьогодення кожної родини, держави та світу. Саме тому діяльність із захисту прав дитини визначено загальнодержавним пріоритетом.
12 Серпня, 2021 р., 12:25
Зі зростанням популярності та необхідності робити покупки онлайн ще більш активізувався такий від шахрайства як кардинг.
12 Серпня, 2021 р., 11:00
В Україні традиційно День молоді святкують в останню неділю червня. Починаючи з 2022 року, відповідно до указу Президента України Володимира Зеленського, це свято відзначатимуть разом з усім світом — 12 серпня, у Міжнародний день молоді.
09 Серпня, 2021 р., 16:52
За оперативними даними Українського державного центру радіочастот практично всі населені пункти області знаходяться в зоні впевненого приймання наземного українського телебачення.
29 Травня, 2021 р., 22:48
В колегії брали участь перший заступник голови РДА Сергій Боєвський, заступники голови РДА Вікторія Набокова та Юрій Люлька, керівник апарату РДА Катерина Кузнецова, заступник голови Краматорської райради Роман Большаков, керівники 12 територіальних громад які увійшли до складу Краматорського району, т.в.о. начальника Краматорського районного управління поліції Станіслав Загурський, командир батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов'янськ Олександр Малиш, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, представники міських центрів зайнятості, Східного межрегірнального управління Держпраці у Донецькій області, Пенсійного фонду у місті Краматорськ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування