Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Серпня, 2021 р., 13:20
На трьох об’єктах “Великого будівництва” у Краматорському районі, які знаходяться у Черкаській, Святогірській та Краматорській територіальних громадах, роботи тривають за графіком.
26 Серпня, 2021 р., 11:04
На виконання Порядку використання у 2021 році коштів обласного бюджету, передбачених для часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння молока, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 25.05.2021 No 482/5-21, зареєстрованого Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Харків) 09 червня 2021 року за No 40/220 (далі – Порядок), Донецькою облдержадміністрацією утворено комісію із визначення власників корів, овець та кіз, яким надається часткове відшкодування вартості придбаної установки індивідуального доїння молока, персональний склад якої затверджено розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 05.07.2021 No 687/5-21 (в редакції розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 11.08.2021 No 799/5-21 (далі – Комісія).
26 Серпня, 2021 р., 08:50
На Донеччині офіційні обласні урочисті заходи з нагоди 30-тої річниці Незалежності України проходили на півночі та півдні області — напередодні Дня Незалежності України у краматорському парку “Ювілейний” на 80 метровому флагштоку було урочисто піднято найбільший прапор Донецької області, а 24 серпня офіційний обласний святковий захід відбувся у Маріуполі.
24 Серпня, 2021 р., 09:40
Це свято встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю. Саме цього дня розпочався відлік нового етапу розвитку демократичної сучасної Української держави.
23 Серпня, 2021 р., 13:10
Цього дня найбільший синьо-жовтий стяг на Донеччині замайорів на 80-метровому флагштоку у краматорському парку "Ювілейний".
23 Серпня, 2021 р., 09:25
Синьо-жовтий Державний Прапор, це офіційна емблема держави, символ її суверенітету. Синій колір, як колір чистого неба – це символ миру, жовтий колір, як колір пшеничного лану – це символ багатства України.
21 Серпня, 2021 р., 15:05
Тридцять років були для України та її громадян багатими на події. Боротьба за незалежність триває й нині. Кращі сини і доньки нашої країни стали на її захист, а тисячі з них віддали своє життя.
20 Серпня, 2021 р., 22:20
20 серпня у селі Сергіївка Андріївської територіальної громади Краматорського району відбувся перший святковий районний захід присвячений  тридцятій річниці Незалежності України.   У святковому заході взяли участь керівництво райдержадміністрації та районної ради, керівники та представники 12 громад району. В програмі святковий концерт творчих колективів громад та нагородження представників громад району які зробили значний внесок в розвиток Незалежності нашої країни. Представники громад отримали подяки та почесні грамоти від голови Краматорської РДА Андрія Панкова та голови Краматорської районної ради Сергія Маховика.   Краматорська РДА дякує всім, хто долучився до заходу та вітає з прийдешніми святами - Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!  
19 Серпня, 2021 р., 17:25
З нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України, з метою вшанування пам’яті загиблих захисників України в Олександрівському відділенні управління соціального захисту населення Краматорської райдержадміністрації створено пам’ятну дошку « Шана і молитви чистим душам, що злетіли в небо…», на якому розміщені фото мешканців Олександрівського району, які стали на захист нашої країни та віддали за неї своє життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування