Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Війна може бути закінчена прямими переговорами між Президентами України та Росії, і позиції української сторони на них мають бути сильними – Михайло Подоляк

Дата: 21.04.2022 09:54
Кількість переглядів: 165

Агресивна війна Росії проти України може бути завершена прямими перемовинами між главами двох держав, і позиції української сторони на цих переговорах мають бути сильними, продуманими та юридично вивіреними. Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Це те, над чим працює сьогодні команда юристів, консультантів і переговорна група з української сторони. Відповідно, ми сподіваємося, що позиції Президента Володимира Зеленського будуть надзвичайно міцними на цих переговорах», – сказав він.

Михайло Подоляк висловив переконання, що Глава Української держави під час перемовин зуміє донести до візаві з країни-агресора ключові, принципові для України речі.

Водночас, на думку радника керівника Офісу Президента, потрібно дочекатися розвитку ситуації на сході нашої держави та оцінити, наскільки серйозним буде наступальний запал, який демонструє російська сторона.

«Ресурсів у них достатньо, ракет достатньо, бомбардувати наші міста вони, на жаль, продовжують. У них іще є жива сила й техніка, яку їм не шкода знищити на наших полях. Тому давайте почекаємо якийсь час, і тоді ми зможемо вже судити про позиції сторін, насамперед Президента України, на майбутніх двосторонніх зустрічах», – зазначив Михайло Подоляк.

На його думку, у найближчий тиждень-півтора буде зрозуміло, як розвиватимуться події.

«У Збройних Сил України немає іншого шляху, як здобувати сьогодні тактичні перемоги на сході країни. Це принципово важливо, щоб ми залишилися вільними, не жили в таборі», – наголосив радник керівника Офісу Президента і додав, що, на жаль, українські військові сплачують за це високу ціну – віддають свої життя.

Джерело: Офіс Президента України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування