Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2024 р., 11:43
22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлене Указом Президента України «Про День Соборності України» від 13 листопада 2014 року № 871.
18 Січня, 2024 р., 18:08
На виконання доручення голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації, з метою організації виконання повноважень облдержадміністрації, визначених статтею 25 Закону України «Про управління відходами» відбулась робоча нарада щодо питань управління побутовими відходами, а саме ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та відходів від руйнувань.
18 Січня, 2024 р., 11:27
Особливість ДШВ – швидкість,мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця. Десантно-штурмові війська – це колектив високих професіоналів та справжніх друзів. Їх досвід та велика кількість вдалих військових операцій - це впевненість, що поруч з тобою досвідчені командири, уважні та непохитні в бою. Десантно-штурмові війська запрошують до своїх лав сміливих і рішучих та шукають фахівців різних напрямків.
18 Січня, 2024 р., 11:21
Інформація про постраждалих цивільних за добу не надходила. Покровський район. Вночі Авдіївка зазнала кількох авіаударів, пошкоджено щонайменше 3 будинки. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка і Костянтинівка, в Очеретинській — Новоселівка Перша. Курахівську громади росіяни обстріляли з Ураганів. Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 2 будинки у Колодязях, пошкоджено 3 будинки в Іванівці, обстріляні Торське і Зарічне. Під вогнем околиці Костянтинівської громади. Бахмутський район. У Званівській громаді потерпають Переїзне і Верхньокам'янське, у Соледарській — Роздолівка і Васюківка. У Сіверську пошкоджено будинок і 2 адмінбудівлі. У Часовоярській громаді пошкоджені 13 приватних будинків і багатоповерхівка. Ще 1 будинок пошкоджено у Торецьку. Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 60 людей, у тому числі 9 дітей. #StopRussia
17 Січня, 2024 р., 11:31
Семінар проведено Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації, а також до заходу долучились представники гуманітарних штабів/хабів/центрів, зокрема представники Центру підтримки ВПО Краматорського району МиРазом (м.Дніпро). Під час семінару фахівець Державного архіву Донецької області розповів учасникам заходу про історію створення незалежних Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Представник Донецького обласного дитячо-молодіжного центру презентувала найактуальніші форми роботи для проведення заходів до Дня Соборності. Про обласний флешмоб до Дня Соборності України розповідала завідувач сектору з питань організації масових заходів управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування