Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Донецької області

Дата: 25.06.2024 12:53
Кількість переглядів: 52

На позачерговому засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Донецької області прийняли рішення про проведення примусової евакуації дітей з їх батьками або іншими законними представниками з селища Дробишеве Лиманської громади, сіл Нова Полтавка, Новооленівка, Олександропіль, Романівка Іллінівської громади.
Засідання відбулось під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, та за участі голови Краматорської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Андрія Панкова.


Також на засіданні комісії розглянули питання посилення заходів з евакуації з Торецької громади. Щодня ворог обстрілює громаду з усіх видів озброєнь, у тому числі використовує авіабомби та безпілотники, знаходитись тут вкрай небезпечно.


Окремо обговорили питання ліквідації наслідків втрат та пошкодження посівів сільськогосподарських культур внаслідок заморозків на поверхні ґрунту, що відбулися на початку травня 2024 на території Донецької області.1612:50



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування