Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації

Дата: 30.08.2023 20:20
Кількість переглядів: 100

Сьогодні, 30 серпня 2023 року, заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна провела чергове засідання Координаційного центру, участь в якому взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 

Керівник Координаційного центру Юлія Костюніна під час виступу наголосила, що на сьогодні ветеранська політика є одним із пріоритетів нашої держави та зазначила: «Усі ми знаємо, якою ціною дається кожен кілометр звільненої, відвойованої землі. І Воїни, Ветерани, Захисники й Захисниці заслуговують на максимальну підтримку органів влади та суспільну повагу».

Крім того, представник БФ «Право на захист» Андрій Цариценко розповів про поновлення діяльності фонду у Донецькій області для надання допомоги особам, що постраждали від військової агресії російської федерації проти України, а також приймаючим громадам та поділився планами подальшої співпраці з місцевими органами влади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування