Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Україні запустили проєкт допомоги жінкам «Підмога»

Дата: 18.08.2022 13:51
Кількість переглядів: 159

В Україні запустили проєкт допомоги жінкам «Підмога» https://divoche.media/pidmoga/, який об’єднав понад 20 організацій, що допомагають українкам.

На сторінці маркетплейсу зібрані жіночі ініціативи – фонди, благодійні та громадські організації, а також телеграм-боти, які підтримують та надають допомогу українським жінкам.

Користувачки можуть обрати категорію фонду або громадську організацію – гуманітарна чи юридична допомога, робота з питаннями насильства, здоров’я або освітні проєкти.

Мета проєкту - полегшити жінкам пошук організацій та ініціатив, до яких можна звернутися по допомогу. Також це інструмент для громадських організацій, який допоможе розказати про свою діяльність ширшій аудиторії.

На сторінці проєкту вже зібрано понад двадцять пропозицій, серед них є як досвідчені організації, так і ті, що утворилися нещодавно у відповідь на нові виклики.

Вітрина проєкту буде доповнюватися та оновлюватися щонайменше раз на місяць.

Громадські організації, які хочуть потрапити до переліку, можуть заповнити анкету на сторінці «Підмоги» або написати на divoche.media@gmail.com.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування