Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась обласна нарада з керівниками громад та структурних підрозділів ОВА

Дата: 17.08.2022 22:57
Кількість переглядів: 133

Сьогодні під головуванням начальника обласної військової адміністрації Павла Кириленка відбулась нарада з керівниками громад та структурних підрозділів ОВА.

Участь у цьому засіданні взяли голова райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков та начальник Святогірської міської військової адміністрації Володимир Рибалкін.

Головним питанням наради було обговорення процесу евакуації цивільних, посилення інформаційної кампанії, передусім у безпосередній близькості до лінії фронту. Напередодні опалювального сезону це питання стає особливо важливим.

На нараді також було обговорення проблеми альтернативного пального в умовах відсутності газу. Очільник Донеччини наголосив на тому, що кожна громада повинна розуміти, які ресурси має в наявності.

Друге гостре питання часу, яке було обговорене на нараді, це заборона на продаж алкоголю. Як відомо, ця заборона була запроваджена вже давно, але контроль за виконанням цього рішення треба посилювати. Також були обговорені питання взаємодії з військовими стосовно оборони в області.

- Я дуже ціную той факт, що очільники громад залишаються на своїх місцях, багато хто - буквально на лінії вогню. І дякую кожному, хто ефективно працює на своєму місці, наближаючи нашу спільну перемогу, - наголосив Павло Кириленко, завершуючи нараду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування