Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-зустріч щодо актуальних питань застосування окремих положень Закону № 2259

Дата: 23.05.2022 17:29
Кількість переглядів: 259

23 травня відбулася онлайн-зустріч щодо актуальних питань застосування окремих положень Закону № 2259. У заході взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Катерина Кузнецова та головний спеціаліст відділу управління персоналом Юлія Соханич. 

В умовах воєнного стану критично важливим є забезпечення належного та безперервного функціонування органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Воєнний час вимагає рішучих дій, існує потреба у прискоренні прийняття управлінських рішень, забезпечення безперервності функціонування влади на усіх рівнях.

20 травня 2022 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», яким, зокрема, врегульовано питання призначення на посади громадян України в період дії воєнного стану.

В ході онлайн-зустріч, представники НАДС надали відповіді на актуальні питання застосування окремих положень нового закону № 2259:

  • особливості проведення добору персоналу та призначення на посади державної служби та служби в органах місцевого самоврядування в період дії воєнного стану проходження служби в державних органах та органах місцевого самоврядування в період дії воєнного стану
  • проведення спеціальної перевірки, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції», та перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади».

Спікерами зустрічі стали представники Національного агентства України з питань державної служби та Національного агентства з питань запобігання корупції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування