Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Уряд встановив нові карантинні норми

Дата: 14.09.2021 15:00
Кількість переглядів: 206

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час прес-конференції оголосив про зміни до «карантинної» постанови, які стосуються підходу до обмежень у червоній та жовтій зонах.

Як оголосив очільник Уряду ці зміни не посилюють обмеження, а деякою мірою навіть послабляють. В умовах карантину буде дозволена робота закладів у жовтій або червоній зоні, за умови, що колектив і відвідувачі матимуть ковід-сертифікати.

Цей підхід дозволить не блокувати економіку та не переривати навчальний процес, не зменшувати ВВП й надходження в бюджет.

Разом з тим, на сайті Донецької обласної державної адміністрації опубліковано більш детальна інформація стосовно нових правил. Так, наприклад, ухвалені зміни передбачають, що COVID-сертифікат матиме дві опції (так звані “жовтий” або “зелений”) та міститиме інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (діє 72 години) або одужання від COVID-19. Так званий “жовтий” сертифікат матиме інформацію про перше щеплення, а “зелений” - про повний курс.

Закликаємо всіх невакцинованих людей звернутись до найближчого центру вакцинації, або скористатись додатком Дія для запису на вакцинацію від COVID-19 заради безпеки свої рідних та близьких.

Детальна інформація на Урядовому порталі: http://surl.li/afvbj 

Інформація про нові зміни на сайті Донецької обласної державної адміністрації: http://surl.li/afvbn

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування