Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначенняобсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 17.10.2022 11:50
Кількість переглядів: 135

Новодонецька селищна рада Донецької області (далі - Новодонецька селищна рада) повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (далі - Заява) документу державного планування “Програма економічного та соціального розвитку Новодонецької селищної територіальної громади на 2023 рік" (далі - ДДП).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП - Новодонецька селищна рада.

Дата початку процедури громадського обговорення 15 жовтня 2022 р. Термін процедури громадського обговорення – 15 днів від дати початку,  тобто з 15 жовтня 2022 р. по 30 жовтня 2022р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових пропозицій.

Орган, від якого можна отримати інформацію про проєкт документу державного планування та екологічну інформацію, у тому числі пов’язану зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування  - Новодонецька селищна рада.

Із Заявою можливо ознайомитися на офіційному сайті Новодонецька селищної ради Донецької області - https://kramatorska-rda.gov.ua/news/1665685284/ у розділі «Новини», а також у приміщенні Новодонецької селищної ради за адресою: Донецька обл., смт Новодонецьке, вул. Благовісна, буд. 3, тел. +38 (066) 405 11 15, mail@ukr.net.

Орган, до якого подаються зауваження - Новодонецька селищна рада за адресою: Донецька обл., смт Новодонецьке, вул. Благовісна, 3, тел. +38 (066) 405 11 15, mail@ukr.net.

Строки подання зауважень і пропозицій – 15 днів з дати оприлюднення, тобто з 15/10/2022 р по 30/10/2022 р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування –Департамент екології та природних ресурсів Донецької ОВА - https://ecology.donoda.gov.ua/ та Новодонецька селищна рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування