Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова бере участь у Другому Конгресі жінок Донеччини «Від рятування до миробудування» відкрився в Києві

Дата: 13.10.2024 09:22
Кількість переглядів: 32



Захід організований ГО «SMARTA» і Донецькою обласною державною адміністрацією за підтримки ООН Жінки в Україні та об’єднав 130 представниць активного жіноцтва Донеччини, представниць та представників Уряду і парламенту України, регіональної та місцевої влади Донецької області, сектору безпеки і оборони, українського та міжнародного політикуму, бізнесу, донорських організацій і медіа.

Головні теми обговорення під час Конгресу стосується впливу війни на жінок та дівчат, жіночого лідерства і гендерної рівності під час війни, пріоритетів безпеки та стійкості в рамках Національного плану дій 1325, ролі жінок у відновленні Донеччини після війни.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації жінки Донеччини опинилися на передовій боротьби і сьогодні вони протистоять не лише агресору, а й численним випробуванням, які принесла війна.

За підсумками першого дня Конгресу ухвалили Резолюцію, яка окреслює спільні цілі й фіксує рекомендації для різних рівнів влади та громадянського суспільства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування