Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 11 жовтня

Дата: 11.10.2024 11:25
Кількість переглядів: 22

 

Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Покровський район. У Новоселидівці Курахівської громади загинула людина, обстріляні Курахове і Веселий Гай. У Покровську пошкоджено 2 багатоповерхівки, у Гришиному — адмінбудівлю, кав'ярню і 2 промислових приміщення. У Мирнограді поранено 2 людини, пошкоджено декілька будинків.

Краматорський район. У Лимані поранено людину, пошкоджено 6 приватних будинків і адмінбудівлю; у Ямполі поранено людину, пошкоджено 6 приватних будинків і господарче приміщення; у Зарічному пошкоджено 4 будинки. У Костянтинівці пошкоджені 4 багатоповерхівки, 2 приватні будинки і адмінбудівля; ще 4 будинки пошкоджено у Червоному і 1 — у Стінках.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків і 2 багатоповерхівки.

Всього за добу до 27 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 308 людей, у тому числі 47 дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування