Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Презентація проєкту Сприяння доброчесності у публічному секторі (Pro-Integrity)

Дата: 27.06.2024 14:04
Кількість переглядів: 98

Відбулась презентація проєкту Сприяння доброчесності у публічному секторі (Pro-Integrity), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерством закордонних справ, Співдружності та розвитку Великобританії (FCDO). Участь у заході від Краматорського району взяла керівник апарату райдержадміністрації Катерина Кузнецова.

В ході презентації були представлені цілі та головні партнери проєкту, процес залучення представників громадянського суспільства – презентація грантової програми, процедура підтримки доброчесності органів місцевого самоврядування та процесів відбудови – презентація процесу відбору громад – партнерів проєкту.

Разом з тим проведено дві панельні дискусії, зокрема:

№1: Зміна соціальних норм через просування доброчесності. В межах якої розкриті питання боротьби чи запобігання корупції, пріоритетні напрями зменшення корупції та питання побудови доброчесної публічної служби під час/після війни.

№2: Доброчесне відновлення та доброчесні громади. Розглянуті питання посилення екосистеми доброчесності на місцевому рівні та інтеграція ветеранів у антикорупційні ініціативи на місцевому рівні.

Основними спікерами заходу стали Джеймс Хоуп (Директор Регіональної місії USAID в Україні та Білорусії), Мартін Гарріс (Надзвичайний і Повноважний Посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні) та Віктор Павлущик (Голова Національного агенства з питань запобігання корупції).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування