Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навіки в строю: в Черкаській громаді відкрили Алею пам’яті Героїв

Дата: 22.05.2024 13:31
Кількість переглядів: 121

 

В Черкаській громаді відбулося урочисте відкриття Алеї пам’яті Героїв, на якій встановили 12 пам’ятних світлин мешканців та уродженців громади, що віддали життя за Україну.

Участь в урочистостях взяли голова Краматорської райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков, начальник Черкаської селищної військової адміністрації Олексій Кривоконь, представники національної поліції, центру безпеки громадян, працівники Черкаської селищної ради, рідні та близькі загиблих військовослужбовців, друзі та односельці.

Учасники заходу вшанували пам'ять усіх, хто віддав своє життя заради України та миру на нашій землі, хвилиною мовчання та покладанням квітів до Алеї загиблих захисників. Подвиг цих героїв, їхня сміливість та самовідданість заслуговують на те, щоб їхні імена та обличчя знали всі українці. Вони пішли на небо нескореними, і Господь відкрив перед ними двері раю. Світла їм пам'ять.

Нехай кожен, хто проходитиме чи проїжджатиме тут, дивиться в очі нашим загиблим Героям і пам’ятає, якою ціною здобутий мир і свобода.

Вічна пам’ять воїнам! Слава Україні!

Слава українським захисникам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування