Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося щотижневе засідання Ради оборони Донецької області

Дата: 07.05.2024 14:20
Кількість переглядів: 27

Відбулося щотижневе засідання Ради оборони Донецької області під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна. Участь в якому взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 

Під час засідання обговорювали питання мобілізації в області, стан захисних споруд цивільного захисту, роботу пунктів незламності, а також результати роботи правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування з запобігання торгівлі алкогольною продукцією.

Від початку року поліція зареєструвала 1413 фактів вилучення алкогольної продукції, при цьому було вилучено 141451 літр алкоголю на загальну суму понад 12,5 млн грн. Було порушено 6 кримінальних проваджень за ст. 204 КК України та складено 477 адміністративних протоколів.  

Станом на сьогодні на території області діють 183 пункти незламності, які мають бути в постійній готовності для тимчасового розміщення громадян в разі надзвичайних ситуацій. За період з 1 жовтня 2023 по 7 травня 2024 включно через руйнування будівель припинено роботу 23 пунктів незламності. 

Щодо споруд цивільного захисту — всього на обліку перебуває 1561 такий об’єкт. Вони постійно обстежуються та приводяться до належного стану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування