Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під керівництвом першого заступника голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Дата: 30.04.2024 12:27
Кількість переглядів: 24

Координаційний центр продовжує свою роботу з метою забезпечення найбільш ефективних заходів захисту та підтримки дітей у Краматорському районі.

Під керівництвом першого заступника голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській районній державній адміністрації Донецької області, районній військовій адміністрації.

Під час засідання розглянуті питання щодо захисту прав дітей в умовах воєнного стану на території Краматорського району. Зокрема було обговорено механізм реалізації оздоровчої кампанії дітей Краматорського району у 2024 році.

Також під час засідання обговорили можливі онлайнові заходи до Дня захисту дітей та офлайн формат для дітей, які перебувають в релокації на Дніпропетровщині. Так до організації заходів долучиться команда Центру підтримки ВПО Краматорського району МиРазом (м.Дніпро).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування