Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось розширене засідання колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Дата: 29.03.2024 19:21
Кількість переглядів: 55

За участі голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика відбулись розширене засідання колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та семінар-нарада з керівниками органів управління фізичною культурою та спортом виконавчих органів рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій, військових адміністрацій. 
Участь у яких взяла перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова. 

Під час заходу були розглянуті та обговорені питання діяльності дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву Донецької області у 2023 році, стан мережі центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Донецькій області та інші. 

Після наради відбулась зустріч голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна з учасниками XX зимових Дефлімпійських іграх в м. Ерзурум (Турецька Республіка).

«Сьогодні мав нагоду привітати наших спортсменів із успішним виступом на XX зимових Дефлімпійських іграх, які нещодавно завершились у Туреччині. Національна команда України на цих змаганнях виборола перше загальнокомандне місце у медальному заліку, і свій внесок у цю перемогу зробили і спортсмени з Донеччини», зазначив очільник Донеччини Вадим Філашкін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування