Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Донецької області

Дата: 26.03.2024 18:17
Кількість переглядів: 56

Під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Донецької області. Участь в якому взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 

Під час засідання присутні обговорили заходи з запобігання та протидії масовим пожежам лісів і сільгоспугідь влітку, продовження обов’язкової евакуації культурних цінностей з районів можливих бойових дій, організацію облаштування, утримання та функціонування захисних споруд. 

«Наголосив керівникам міських та районних адміністрацій, що ми живемо у прифронтових населених пунктах, а тому маємо оперативніше вирішувати проблеми, з якими стикаємося в повсякденному житті. 
Рекомендував профільним організаціям запровадити комплекс заходів із запобігання виникненню та гасіння пожеж у лісах, насадженнях вздовж доріг і колій, сільськогосподарських угіддях, природно-заповідному фонді та інших відкритих ділянках місцевості. 
Доручив активізувати нарощування фонду захисних споруд шляхом обстеження об’єктів підземного простору населених пунктів, а також встановлення швидкоспоруджувальних захисних споруд», зазначив Вадим Філашкін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування