Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Культурний десант завітав до малечі Краматорського району

Дата: 28.12.2023 12:27
Кількість переглядів: 78

 

Цього тижня до дітей Лиманської, Святогірської та Дружківської громад завітав різдвяний вертеп організований рухом митців Культурний Десант.

Вертеп - це традиційна різдвяна театральна вистава, яка розкриває біблійні події, зокрема народження Ісуса Христа. Українські вертепи включають фігури ангелів, пастухів, вола та інших персонажів, які символізують різноманітні аспекти Різдва.

Діти познайомилися не лише з традицією чарівного різдвяного дійства, а й з душею українського народу, його музикою – бандурою – символом нескореності духу.

Заходи відбулись за співпраці з представниками групи цивільно-військового співробітництва ОТУ "Лиман". Разом з тим по завершенню заходів юні мешканці нашого району отримали солодкі подарунки від партнерів Краматорської райдержадміністрації, районної військової адміністрації.

Безперечно дякуємо військовослужбовцям ЗСУ, які забезпечують можливість жити у рідній Україні та сприяють безпечному проведенню святкувань! Дякуємо партнерам за сприяння в організації та проведенні невеличких різдвяних зустрічей для малечі Краматорського району та підтримку дітей у складні часи війни.

Разом до Перемоги !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування