Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській районній державній адміністрації Донецької області, районній військовій адміністрації

Дата: 28.12.2023 10:18
Кількість переглядів: 60

 

Обговорення питань щодо роботи установ соціального захисту населення Краматорського району в умовах воєнного стану та узагальнення результатів щодо реалізації заходів із привітання дітей району до різдвяних та новорічних свят відбулось під головуванням першого заступника голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової.

Під час засідання начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ольгою Патрікєєвою були презентовані результати роботи установ соціального захисту населення Краматорського району, зокрема розглянуті якісні та кількісні показники діяльності в умовах воєнного стану.

Разом з тим представники військових адміністрацій населених пунктів Краматорського району доповіли щодо проведеної роботи з привітання дітей району до різдвяних та новорічних свят. Зокрема заходи проведені в змішаному форматі - офлайн та онлайн та охопили всі соціальні категорії населення, в тому числі дітей загиблих військовослужбовців, багатодітні родини, вихованців ДБСТ та прийомних сімей, учнівську молодь тощо.

Важливою складовою проведених заходів є організація привітань для дітей Краматорського району, які наразі перебувають в релокації. Завдяки співпраці Краматорської райдержадміністрації, районної військової адміністрації з партнерами для дітей, які перебувають наразі на Київщині та Дніпропетровщині організовані різдвяні зустрічі та вручення подарунків. Також для мешканців Краматорського району, які наразі перебувають в місті Дніпро, на базі Центру підтримки ВПО Краматорського району проведені різдвяні посиденьки «Поважного віку».

Даний напрямок роботи підкреслив необхідність подальшої співпраці у сфері соціального захисту та підтримки цивільного населення під час воєнного стану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування