Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Донеччині обговорили механізми забезпечення якості освіти області в умовах організації навчання в дистанційному форматі

Дата: 28.12.2023 10:14
Кількість переглядів: 37

Під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної за участі заступників керівників військових адміністрацій, керівників органів управління освітою територіальних громад проведено робочу онлайн-нараду щодо механізмів забезпечення якості освіти області в умовах організації навчання в дистанційному форматі. Участь в нараді взяла перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова.

Під час наради висвітлено результати вивчення рівня сформованості предметних компетентностей в учнів 9, 11 класів закладів загальної середньої освіти області, проведеного Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. Надано пропозиції та рекомендації для подальшої роботи у напрямку покращення рівня сформованості предметних компетентностей учнів.

Обговорено результати аналізу роботи освітніх консультаційних пунктів у територіальних громадах області, та необхідність збільшення охоплення дітей, що залишаються в громадах, освітніми консультаціями та психологічною підтримкою.

Розглянуто питання забезпечення учасників освітнього процесу комп’ютерною технікою, підручниками, стану реалізації заходів чи проєктів з облаштування укриттів у закладах освіти у 2023 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування