Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для дітей з Краматорського району, які наразі перебувають в релокації на Київщині організовані різдвяні посиденьки

Дата: 26.12.2023 16:43
Кількість переглядів: 64

 

Завдяки співпраці Краматорської райдержадміністрації, районної військової адміністрації та Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації для дітей з громад Краматорського району, які наразі є внутрішньо переміщеними особам та перебувають в місті Київ організовано святковий різдвяний захід. 

Аби підтримати юних мешканців нашого району, привітати їх з Різдвом та прийдешнім Новим роком до заходу долучився голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 

Діти Краматорського району отримали можливість не тільки поринути у різдвяну атмосферу та опинились в колі своїх земляків, також малеча отримала солодкі подарунки від Краматорської райдержадміністрації, районної військової адміністрації. 

В цей час, коли українці переживають найскладніші часи війни, важливість підтримки набуває особливого змісту. Кожен живе в своєму унікальному сценарії, але саме зараз нам необхідно бути обачливими, чуйними та взаєморозуміючими.

Нехай цей час об'єднує нас в доброзичливій спільноті, де кожен може відчути, що його турбота важлива. Підтримка - це віддзеркалення нашої спільної людської солідарності, яка робить світ кращим місцем для всіх.

Тримаємось разом!Разом до Перемоги! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування