Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Донеччині провели штабні навчання на випадок екстрених ситуацій

Дата: 15.12.2023 14:41
Кількість переглядів: 85

Під головуванням заступника голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна сьогодні відбулись регіональні командно-штабні навчання на випадок погіршення погодних умов та перебоїв з електрикою.

У навчаннях взяв участь голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. Разом з тим навчання відбулись за участі керівників профільних департаментів ОДА, районних військових адміністрацій, представників Національної поліції,  ДСНС, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, ДТЕК, Головного управління Державної міграційної служби  у Донецькій області, а також служби відновлення та розвитку інфраструктури у Донецькій області. 

«Усі ці питання ми вже обговорювали на комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тож сьогодні вже маємо бути готові до будь-якого розвитку подій», - зазначив Вадим Філашкін.

Присутні обговорили алгоритм дій на випадок погіршення погодних умов, зокрема, блокування ключової дороги на півночі області через снігові замети.

У випадку негоди патрульна поліція готова виставити 4 наряди, які перекриють рух і перенаправлятимуть водіїв на об’їзні дороги, а вантажівки — у місця відстою. Комунальні служби негайно почнуть встановлювати відповідні тимчасові дорожні знаки.

Служби, відповідальні за питання цивільного захисту, готові виставити пункти обігріву: 2 мобільні модуля і 2 намети для водіїв, які потраплять у затор. На одному з блокпостів чергуватимуть парамедики.

Вадим Філашкін дав розпорядження додатково перевірити стан техніки та якість посипальних матеріалів, щоб уникнути затримок із реагуванням. Зараз в області є 20 комбінованих дорожніх машин, 2 грейдери, 1 трактор і 4 навантажувачі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування