Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Вікторії Набокової відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації

Дата: 30.11.2023 21:26
Кількість переглядів: 42

 

На засіданні обговорювалися два ключові аспекти:

1. Зміни до постанов Кабінету Міністрів України: Учасники розглянули пропозиції щодо внесення змін до деяких постанов уряду, спрямованих на врегулювання питань внутрішньо переміщених осіб. Це важливий крок для поліпшення умов та підтримки тих, хто потребує захисту та допомоги у складних ситуаціях.

2.Готовність пунктів незламності:

Обговорювалася готовність пунктів незламності на випадок припинення надання комунальних послуг, зокрема щодо життєзабезпечення населення в територіальних громадах району. Це важлива частина надзвичайних заходів для забезпечення безпеки та добробуту громади в умовах потенційних викликів.

Учасники заходу представляли різні структури, включаючи департамент соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації та представники військових адміністрацій населених пунктів району. Обговорення зосереджувалося на тому, як оптимально впроваджувати запропоновані зміни та як готувати громаду до можливих викликів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування