Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps за сприяння Фонду Говарда Г. Баффета розпочинає реалізацію Програми підтримки сільського господарства України

Дата: 19.11.2023 23:16
Кількість переглядів: 68

Мета цієї програми - це допомога у відновленні сільськогосподарської діяльності та подоланні наслідків війни постраждалим місцевим родинам та тим, що вимушено перемістилися через війну.


На території Донецької області зазначена Програма буде реалізовуватися у співпраці з ГО «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба» (за винятком районів, де тривають активні бойові дії, а також районів з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення бізнес-діяльності).
До участі у програмі запрошується місцеве населення та внутрішньо переміщенні особи (ВПО), які потребують допомоги у відновленні сільськогосподарської діяльності, що була втрачена або постраждала внаслідок війни.
Очікується, що завдяки отриманій допомозі домогосподарства або дрібні фермери зможуть відновити господарську діяльність, що сприятиме стабілізації або збільшенню прибутку родин.


Середній розмір фінансової допомоги складає для:
домогосподарств - 3 000 доларів США;
малого та середнього сільськогосподарського бізнесу - 75 000 доларів
США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом Національного банку України (НБУ).
Сума наданої допомоги може бути більшою або меншою в залежності від потреб домогосподарств.


Відбір учасників програми проводитиметься на конкурсній основі.
Для подачі заявки потенційним бенефіціарам необхідно відповісти на запитання, які допоможуть міжнародній гуманітарній організації ознайомитись із поточною діяльністю та потребами домогосподарства або підприємства.
Місцеві територіальні громади району призначають контактну особу для подальшого узгодження графіку відвідування представників ГО «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба» для проведення зустрічей із потенційними бенефіціарами проєкту.


За інформацією Департаменту агропромислового комплексу та земельних відносин Донецької облдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування