Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під головуванням голови Краматорської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Андрія Панкова відбулось засідання комісії з встановлення фактів заподіяння шкоди та збитків територіям та об’єктам природно-заповідного фонду

Дата: 16.11.2023 13:49
Кількість переглядів: 124

Під головуванням голови Краматорської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Андрія Панкова відбулось засідання комісії з встановлення фактів заподіяння шкоди та збитків територіям та об’єктам природно-заповідного фонду Краматорського району Донецької області внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

Голова комісії Андрій Панков наголосив, що на розгляд комісії надійшли повідомлення про встановлення фактів заподіяння шкоди та збитків територіям та об’єктам  природно-заповідного фонду Краматорського району. 

Під час засідання комісії розглядались питання визначення фактів завданої шкоди та збитків територіям та об’єктам природно-заповідного фонду Краматорського району. Були заслухані доповіді представників Національного природного парку «СВЯТІ ГОРИ», Регіонального ландшафтного парку «КЛЕБАН-БИК», Українського степового природного заповідника НАН України (відділення «КРЕЙДОВА ФЛОРА») та Регіонального ландшафтного парку «КРАМАТОРСЬКИЙ». Наразі встановлено, що ворог завдав значних пошкоджень та руйнувань природним заповідникам та ландшафтним паркам, велику кількість дерев, рослин, в наслідок обстрілів та пожеж завдано шкоди земельним ділянкам. 

За результатами роботи комісії, Андрієм Панковим, були надані доручення керівникам природно-заповідних фондів та регіональних ландшафтних парків Краматорського району, здійснювати більш детальний аналіз відносно фактів завданої шкоди та збитків з додаванням фотоматеріалів приступної діяльності російської федерації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування