Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін та голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков відвідали пункти незламності в Краматорську, Слов’янську, Костянтинівці та Дружківці

Дата: 14.11.2023 17:16
Кількість переглядів: 128

 

Пункти незламності забезпечені усім необхідним для перебування там громадян, евакуйованих з територій, де ведуться активні бойові дії. Завдяки владі та волонтерам пункти незламності забезпечені усім необхідним: від генераторів, обігріву, води та аптечок до дитячих куточків. 

Крім того, керівництво Донеччини та Краматорського району відвідали у Костянтинівці один із пунктів незламності, який має можливість тимчасово розміщувати евакуйованих  осіб із зони бойових дій, у тому числі з м. Торецьк. 

"Костянтинівка зараз одне з тих міст, яке має можливість приймати у себе людей, евакуйованих з небезпечних регіонів Донеччини, та тимчасово розміщувати їх у себе в пунктах незламності. Але і в самій Костянтинівці зберігається загроза частих обстрілів. Влада наполягає на евакуації населення в більш безпечні регіони країни, аби зберегти життя та здоров’я наших людей", — підкреслив заступник голови Донецької ОВА.

Робота з евакуації цивільних на Донеччині триває.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування