Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник Краматорського району Андрій Панков взяв участь в урочистостях з нагоди першої річниці визволення Лиманщини від російських окупантів

Дата: 04.10.2023 16:19
Кількість переглядів: 62

"Рік, як над визволеним Лиманом замайорів український прапор. Місто перебувало під окупацією пів року, за цей час майже всі об’єкти критичної інфраструктури були вщент зруйновані. Лиманщина сильно постраждала від воєнних дій і вулиці громади більше нагадували руїни. Чимало будівель зруйновано, системи електропостачання та водопостачання розбиті.

Рік минув, але спогади про ті важкі дні ще свіжі. Втрата знайомих і сусідів, зруйновані будинки та втрата житла - це все надзвичайно болюче. Відновлення Лиманщини та повернення всіх мешканців вимагає великих зусиль. Це важко уявити, але ми маємо силу та волю, щоб впоратися з усіма цими випробуваннями долі. 

Висловлюю подяку Збройним Силам за їхню рішучість у звільненні наших українських громад від ворожої окупації. Попри те, що окупанти залишають за собою руїни, головне, що залишається, це наша земля. Ми маємо намір побудувати все знову з нуля.

Разом ми зможемо відновити все, що втратили!

Слава Україні! ", зазначив на своїй сторінці Facebook Андрій Панков. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування