Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час робочої поїздки заступника голови Донецької облдержадміністрації Максима Сандиги відбулось обговорення проблемних питань та перспектив розвитку громад Краматорського району

Дата: 31.08.2023 23:22
Кількість переглядів: 82

 

Зокрема, говорили про стан справ в Олександрівській та Черкаській громадах. Участь у обговоренні взяли голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков, начальник Олександрівської селищної військової адміністрації Людмила Борисевич, начальник Черкаської селищної військової адміністрації Олексій Кривоконь та представники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час обговорення були розглянуті питання виконання бюджетів громад, заборгованості із заробітної плати на підприємствах всіх форм власності, соціального захисту населення на надання медичної допомоги мешканцям громад. Окремо звернули увагу на організацію освітнього процесу в онлайновому форматі. Також розгляули питання функціонування захисних споруд цивільного захисту та систем оповіщення, а також обговорили підготовку громад до опалювального сезону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування