Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації

Дата: 23.08.2023 11:33
Кількість переглядів: 81

В ході засідання перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації, керівник Координаційного центру Вікторія Набокова зосередила увагу присутніх щодо нагальних питань відносно організації роботи Координаційного центру та щодо взаємодії з координаційними центрами, утворених військовими адміністраціями населених пунктів Краматорського району задля подальшого оперативного вирішення проблемних питань постраждалого населення. Участь в засіданні взяла директорка департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олена Токарева.

Разом з тим представники військових адміністрацій населених пунктів Краматорського району доповіли ситуацію щодо обов’язкової евакуації сімей з дітьми в примусовий спосіб та надання адміністративних послуг населенню в територіальних громадах в частині змін у порядку призначення виплат для внутрішньо переміщених осіб. Також, приділено окрему увагу алгоритму дій та захисту прав родин безвісті зниклих осіб та загиблих.

Нагадаємо, що з метою підтримки та координації надання допомоги населенню, постраждалому внаслідок збройного конфлікту, та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 травня 2023 року № 470 утворено Координаційний центр підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації, в 5 райдержадміністраціях, районних військових адміністраціях та 45 територіальних громадах Донецької області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування