Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новий навчальний рік у Костянтинівській міській територіальній громаді розпочнеться у дистанційному онлайновому форматі

Дата: 28.07.2023 15:45
Кількість переглядів: 104

Новий навчальний рік у Костянтинівській міській територіальній громаді розпочнеться у дистанційному онлайновому форматі через наближеність бойових дій. Про це говорили під час робочої поїздки заступника голови Донецької облдержадміністрації Максима Сандиги. 

Участь в обговоренні взяли голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков, керівники об'єднаних територіальних громад та представники структурних підрозділів облдержадміністрації.

За словами начальника Костянтинівської міської військової адміністрації Олексія Рослова, на території громади зруйновано або пошкоджено 15 шкіл, а відтак, відновлення навчального процесу у школах наразі неможливо. Навчальний процес буде організовано в онлайновому форматі, для чого вже існують необхідні механізми. Наразі вирішується питання щодо забезпечення учнів Костянтинівської громади, переміщених до більш безпечних регіонів України, необхідними підручниками.

Також обговорили питання використання бюджету громади, надання компенсацій за зруйноване житло, питання соціального та медичного захисту населення, а також питання інформаційної політики та взаємодії з обласною владою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування