Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча нарада під головуванням очільника Краматорського району Андрія Панкова

Дата: 16.06.2023 14:31
Кількість переглядів: 75

Нарада відбулась за участі першого заступника голови райдержадміністрації Вікторії Набокової, керівника апарату райдержадміністрації Катерини Кузнецової та очільників військових адміністрацій населених пунктів Краматорського району. 

Під час наради було обговорено питання улаштування об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту у закладах освіти Краматорського району. 

Також розглянуто питання щодо підготовки проєктів, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, реставрацією та капітальним ремонтом захисних споруд цивільного захисту у закладах загальної середньої освіти відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2023 № 419 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти».

Згідно із зазначеною постановою Донецькій області у 2023 році передбачено 23 624,00 тис. грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування