Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Донеччині розпочав роботу Координаційний центр підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації

Дата: 14.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 121

Сьогодні  відбулось перше засідання Координаційного центру, до складу якого увійшли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади; голови районних державних адміністрацій, начальники районних військових адміністрацій, представник Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісті за особливих обставин в Донецькій області, представники інших органів, громадські організації. Участь у засіданні взяв голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 

Для комплексного вирішення проблемних питань до роботи Координаційного центру залучатимуться також міжнародні гуманітарні організації, інші громадські організації, благодійники тощо.

Як зазначила під час наради заступниця голови області Юлія Олександрівна, яка очолила Координаційний центр, його основним завданням є допомога постраждалим від війни, систематизація та ініціювання пропозицій щодо вирішення проблемних питань. 

 «В умовах війни, багато хто з нас взяв на себе не властиві для виконання функції. Тому, створення Координаційного центру як стратегічно-ідеологічного центру дуже необхідне, адже дасть можливість швидко та оперативно приймати рішення, реагувати на певні ситуації і виклики, а також налагодити чітку та дієву систему допомоги громадянам, які опинилися у скрутних життєвих обставинах зумовлених війною».

За результатами наради спільно напрацьовано основні напрями роботи Координаційного центру, надані відповідні доручення райдержадміністраціям, районним військовим адміністраціям, військовим адміністраціям населених пунктів Донецької області та структурним підрозділам облдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування