Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулись робочі наради під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук

Дата: 03.06.2023 21:20
Кількість переглядів: 73

Чіткі продумані й рішучі дії з відновлення української влади на деокупованих територіях Донеччини й Луганщини - одне з першочергових завдань, які постають сьогодні перед обласними адміністраціями.
Вже сьогодні маємо бути готовими до деокупації наших територій, проведення там стабілізаційних заходів, розгортання системи допомоги населенню та відновлення інфраструктури. 

Саме про це сьогодні на робочих нарадах під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Наради відбулись за участі очільника Донеччини Павла Кириленка та очільника Краматорського району Андрія Панкова. 

«Обговорили й поточні проблеми, які постають сьогодні перед деокупованими громадами Донеччини й населеними пунктами, які перебувають у безпосередній близькості до лінії фронту. До розмови про нагальні проблеми прифронтових та деокупованих громад долучилися представники міжнародних організацій, які вже не перший рік працюють на Донеччині та Луганщині, допомагаючи цивільному населенню пережити біду, яку принесли на нашу землю російські окупанти.
Дякую пані Ірина Верещук за координацію дій з обласними структурами, дякую колегам і нашим міжнародним партнерам за роботу й підтримку цивільного населення.
Разом ми сильніші. 
Впевнений: переможемо!», зазначив Павло Кириленко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування