Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Донеччині обговорили функціонування захисних споруд

Дата: 02.06.2023 15:36
Кількість переглядів: 63

 

Під час наради під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна обговорили організацію роботи з питань облаштування, утримання та функціонування захисних споруд цивільного захисту.

Участь у нараді взяли голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков, директор департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОДА Ігор Бойко, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області Ярослав Меженний, заступник начальника ГУ ДСНС України у Донецькій області Вячеслав Бойцов, а також керівники районних військових адміністрацій та громад області.

Ігор Бойко повідомив, що наразі у Донецькій області функціонує 1747 захисних споруд різних типів, які використовуються мешканцями області під час ракетних, авіаційних та артилерійських обстрілів з боку російських окупаційних військ. Він наголосив, що найближчим часом такі сховища будуть обстежені для перевірки їх технічного стану, забезпечення їх необхідним майном.

"Впевнений, що всі розуміють цінність людського життя – і відповідальність за прийняті або неприйняті рішення. Найважливіше, що вимагається в поточних умовах від влади – це забезпечити безпеку наших людей всіма доступними засобами. Тому закликаю вас зробити все можливе і неможливе для збереження життя і здоров’я мешканців області. І дуже сподіваюсь, що на території нашої області не трапиться прикрих випадків, подібних до того, що стався днями у столиці. Ще раз наголошую - доступ до всіх сховищ та укриттів має бути відкритим, мешканці у громадах мають знати про їх розташування", - зазначив під час свого виступу Вадим Філашкін.

Заступник очільника області окремо закликав керівників громад на всій території області постійно тримати на контролі питання функціонування бомбосховищ та їх забезпечення усім необхідним для комфортного перебування громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування