Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди Всесвітнього Дня вишиванки новонароджені мешканці Краматорського та Бахмутського районів та матусі, які наразі в очікуванні малят сьогодні отримали льоль-вишиванки від команди ГО «Смарта»

Дата: 18.05.2023 16:47
Кількість переглядів: 111

Українська вишиванка є потужним символом для багатьох із нас, незалежно від нашого етнічного походження чи культури.

З нагоди Всесвітнього Дня вишиванки новонароджені мешканці Краматорського та Бахмутського районів та матусі, які наразі в очікуванні малят сьогодні отримали льоль-вишиванки від команди  ГО «Смарта".

Захід відбувся в місті Дніпро на базі Антикризового транзитного хабу для критично вразливих категорій внутрішньо переміщених осіб з Донецької області «Затишок». Участь в урочистостях взяли заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова, директор Департаменту соціального захисту населення Олена Токарева, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Лілія Золкіна та представник ГО «Смарта» Олеся Воротнюк.

У заході взяли участь клієнти Центру підтримки ВПО Краматорського району МиРазом. 

Вишиванка — це генетичний код нації! Не просто одяг, а мистецький витвір, оберіг, культурний феномен українського народу!
Нехай сьогоднішній день буде наповнений радістю, красою та єднанням. Нехай кожен стібок, кожна вишивка буде символом нашої єдності, нашої сили та нашого духу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування