Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася презентація проєкту «Вистоїмо разом. Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною»

Дата: 12.05.2023 10:09
Кількість переглядів: 122

10 травня в м. Дніпро відбулася презентація проєкту «Вистоїмо разом. Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною». Проєкт реалізує Український Жіночий Фонд у партнерстві з громадською організацією «Ла Страда – Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Європейського Союзу.

Участь у презентації проєкту взяли Катерина Левченко, Урядова Уповноважена з питань гендерної політики, Наталія Карбовська, директорка зі стратегічного розвитку Українського Жіночого Фонду, Катерина Черепаха, президентка ГО «Ла Страда-Україна», представники  Донецької, Дніпропетровської і Луганської облдержадміністрацій, координаторки Коаліції 1325, представники/представниці делегацій Донецької, Дніпропетровської та Луганської областей. Участь у заході взяли й  представники структурних підрозділів Краматорської райдержадміністрації.

Проєкт має на меті вдосконалити систему реагування на сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом / СНПК в Україні, забезпечити адресну підтримку постраждалим, а також на основі міжнародних стандартів і найкращих практик розробити та відпрацювати механізми взаємодії. Участь у даному проєкті  буде дуже актуальною для деокупованих громад Краматорського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування