Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво Донеччини та Краматорського району вшанували пам’ять бійців Другої світової війни та тих, хто боронить Україну сьогодні

Дата: 09.05.2023 20:28
Кількість переглядів: 127

Захід відбувся за участі голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Павла Кириленка та голови райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Андрія Панкова. 

Крім того, як зазначає очільник Донеччини Павло Кириленко сьогодні були передані дрони та автотранспорт для військових. До підрозділів, які боронять Україну на Донеччині, поїхали пікап, карета швидкої допомоги та 2 евакобуси. А разом із ними – дрони як частина програми “1000 дронів для України”. 

«Дякую колективам Міжнародного штабу допомоги українцям, Львівського оборонного кластеру, благодійних фондів Небо України і Форпост, а також усім тим, хто долучився до збору коштів, закупівлі та передачі такої необхідної техніки. І, звісно, дякую військовим, які цією технікою будуть користуватися. Впевнений, вона вам допоможе бути ще ефективнішими у вашій тяжкій роботі.
Разом переможемо!», зазначив Павло Кириленко на свої сторінці у Facebook.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування