Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відеоконференція щодо проведеної роботи щодо розвитку сфери фізичної культури та спорту в територіальних громадах Донецької області

Дата: 04.05.2023 19:52
Кількість переглядів: 107

В рамках моніторингу  проведеної роботи щодо розвитку сфери фізичної культури та спорту в територіальних громадах Донецької області управлінням фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації 04 травня 2023 року була проведена відеоконференція. Під час якої були розглянуті питання реалізації програми Президента України «Активні парки-локації здорової України», наповнення електронного реєстру спортивних споруд, внесення зруйнованих/пошкоджених об’єктів фізичної культури до вебпорталу «Відновлення країни», організація і проведення заходів з фізичної культури та спорту для населення територіальних громад і ВПО. За підсумками моніторингу складу збірних команд України з видів спорту у розрізі територіальних громад від Краматорського району входить найбільша кількість спортсменів-208 чоловік.

У роботі відеоконференції взяли участь відділи, які опікуються питаннями фізичної культури і спорту військових адміністрацій Краматорського району і відділ культури, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування