Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні освітяни Краматорського району та менеджери центру «МиРазом» мали можливість презентувати заступнику голови облдержадміністрації Юлії Костюніній один з напрямків роботи -«Мовний клуб»

Дата: 13.04.2023 22:41
Кількість переглядів: 99

Вже другий тиждень поспіль на базі центру підтримки ВПО Краматорського району МиРазом (м.Дніпро) працює локація «Освітній простір». Сьогодні освітяни Краматорського району та менеджери центру «МиРазом» мали можливість презентувати заступнику голови облдержадміністрації Юлії Костюніній один з напрямків роботи -«Мовний клуб». 

Перше заняття для дітей віком 10-14 років відбулися в форматі учнівських посиденьок. Вчителі української та англійської мов Костянтинівської МТГ організували для учасників дайджест з елементами вікторини «Великодня подорож».

Впровадження локації «Освітній простір» відбувається в межах програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб Краматорського району, які тимчасово компактно проживають у більш безпечних регіонах України на 2023 рік. 

Нагадуємо, що центр підтримки ВПО Краматорського району МиРазом розташований за адресою:м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького,42 (вхід через арку).

Графік роботи: 10:00-17:00 Понеділок-субота.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування