Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Краматорський район отримав 46 генераторів та 16 тонн продуктів від благодійної організації «Благодійний фонд «Небо України»

Дата: 12.04.2023 14:15
Кількість переглядів: 130

Після формування продуктових наборів понад 1600 мешканців району отримають пакунки з крупами, консервами, олією та макаронами. 

Краматорська райдержадміністрація, районна військова адміністрація висловлює щиру вдячність голові облдержадміністрації, начальнику обласної військової адміністрації Павлу Кириленку та керівнику благодійної організації «БФ«Небо України» Владиславу Сенюті за посилення гуманітарної ситуації в громадах нашого району!

Маючи нагоду очільник Краматорського району Андрій Панков та його перший заступник Вікторія Набокова обговорили подальшу співпрацю з БО «БФ «Небо України» задля гуманітарної підтримки мешканців району. 

В цей нелегкий час підтримка небайдужих людей та відповідальних партнерів є дуже важливою. Тим більш, коли йдеться про вагому гуманітарну підтримку громад району партнерами, адже  це ще одно свідчення єдності нашого народу та всього світу, його згуртованості перед ворогом, прагненні вистояти та разом стати сильніше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування